Sunday, August 1, 2010

Updated: Blog Viewing Problem

Hey everyone! Someone emailed me saying that my blog was being weird--like the middle part was totally off to the side. But when I come to it, it is normal. Is anyone else having problems viewing my blog? Leave a comment if you are having a hard time. Thanks!! (and if you would have any idea how to fix it, you could leave a comment too!!)

***********Someone mentioned the left side. I have done two things on my left side recently that could have caused this. First, I updated the Stuff to Scrap designer list. Second, I changed the Facebook button to a live feed one. So, I've deleted both to see if it was one of those two things. If it wasn't, I can't fix it. If everything is normal now, I can see about changing the two things. Also, I use Firefox. Seems like everyone who is having a problem uses Explorer. Any comments on this (whether you can see it ok or not) would be appreciated :)***************
Pin It!

16 comments:

Nancy M said...

I am still having trouble viewing your blog. It's like everthing shifted to the left side bar. I'm only getting part of your blog posts.The previews of your trains are only half there. It may be just me having problems but it was fine a couple days ago.

SunnyNP said...

Hi...i can't see anything on your blog either....everything is pushed down and to the left and most of the text/photos are cut off. I can see the same page fine on my "bloglines" feed, but not when i actually go to your blog. wish I could help you fix it, but I don't know how....

Mom to J & J said...

looks normal to me - I am using Firefox. Sometimes different browsers show different things.

Gina said...

Hi! It's on the colum on the left side on the very bottom like it got shifted over there instead of being in the middle.

Nancy said...

Ok, glad I'm not the only one. :)Thought I was going crazy...

Nancy said...

Ok, glad I'm not the only one. :)Thought I was going crazy...

makeyesup said...

Assume that was my email and things are still off. I use IE 8.

Anonymous said...

I'm not seeing anything on your site except for the left hand column. I've never had problems before, but it won't come up now. I tried last night and again today.

amyjo1976 said...

I didn't have a problem viewing it earlier or now. I use Mozilla Firefox as well & both times it was centered just fine. Just wanted to let you know :) Thank you for your part of the train.

LilyAnn said...

I was having problems last night but everything looks fine now.

Nancy said...

YAY.... It's normal now.. :) I use IE cause I don't like Firefox. Thank you for fixing it. :) :)

SAHM Scrapper said...

Well, since I added the Facebook thing back on, it must have been the new designer list. Thanks, everyone :)

Suzanne said...

Yes, it was completely blank yesterday, but only in the middle.

makeyesup said...

Today, it's back again just the way it should be, thanks. Wonder why the designer list messed it up?

Simona said...

I see everything correct. Only no background, not sure if you set one or if it's really meant to be a black layout.

Kendra said...

I can see everything fine now. Thanks! (It was screwed up on Sunday for me but it is back to normal)